Chiar fără cuvinte!

Acuma, că tot vorbeam de Africa şi sărăcia de acolo, iată ce imagini incredibile au surprins cei de la BBC one, care făceau un reportaj despre traiul în Africa! Cutremurător, dar adevărat!



Am văzut filmuleţul prima dată la TiSport.

Ne amuzăm puţin? Muncete!

Ăştia de la Happy Fish, iar au comiso. Super funny scenariul parodiat de ei. Ţineţi-o tot aşa băieţi..chiar ne distraţi! Pentru cine nu a văzut filmul Machete, mai jos puteţi viziona trailerul filmului, poate vă captează atenţia!



Iar aici parodia celor de la Happy Fish:



Africa! Opţiunea pentru plângăcioşi

Mă uitam pe internet la poze din Africa. M-a încercat sentimentul şi dorinţa de a participa la un Safari în Africa. Din păcate, pe lângă imaginile pe care le căutam am găsit multe altele cu persoane în ipostaze incredibil de groaznice, cutremurătoare. Pur şi simplu acolo este sărăcie. Nu-mi pot imagina, cum este să nu ai ce mânca, nu ştiu cum este să nu ai apă să bei sau să te speli. Oameni şi copiii sunt dezhidrataţi, înfometaţi...aproape mumificaţi de sărăcie, de boală. Cred că dacă mai aud pe cineva în jurul meu, văitându-se că aici în ţara asta este greu, nu-ţi ajung banii să trăieşti şi toate motivele puerile...,probabil îl voi invita să se uite la un documentar cu traiul din Africa, probabil o să-i arăt nişte poze cu persoanele aproape mumificate. Groaznic fraţilor! Pur şi simplu în clipa asta mă străbate un gând de linişte sufletească, mă bucur că m-am născut aici în România, mai mult cred că de acum am un motiv pentru care nu-mi voi mai permite să mă plâng vre-odată cât îmi este de greu aici în ţara mea. Vă invit să vizionaţi pozele de mai jos, poate vă încearcă aceleaşi gânduri pe unii!




Copyright © REVICT - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur